Terveydenhoitajajaosto

Terveydenhoitajajaosto kokoaa yhteen tehyläiset terveydenhoitajat ja terveydenhoitajaksi opiskelevat. Liity jaostoon, se on maksutonta tehyläisille!

Tervetuloa mukaan jaostoomme, tehyläinen terveydenhoitaja tai terveydenhoitajaksi opiskeleva! 

Jaoston jäsenenä pääset osaksi terveydenhoitajien omaa yhteisöä. Järjestämme tehyläisille ammattihenkilöille ja alaa opiskeleville vuosittain maksuttoman opintopäivän ja webinaareja ajankohtaisista aiheista. Pääset myös verkostoitumaan muiden terveydenhoitajien kanssa! 

Jaostoon kuuluminen on täysin maksutonta Tehyn jäsenille. Jos et vielä kuulu ammattiliitto Tehyyn, liity jäseneksi!

Mitä terveydenhoitajajaosto tekee?

Miksi kannattaa kuulua terveydenhoitajajaostoon?

Miten voin liittyä terveydenhoitajajaoston jäseneksi?

Jaostoon voivat liittyä terveydenhoitajat ja terveydenhoitajaksi opiskelevat, jotka ovat Tehyn jäseniä. Jos et vielä kuulu Tehyyn, liity jäseneksi!

Näin liityt jaostoon: kirjaudu sähköiseen asiointipalveluun. Tarkista, että jäsentietosi (koulutustiedot, ammattinimike ja sähköpostiosoite) ovat ajan tasalla ja päivitä ne tarvittaessa. Sen jälkeen valitse jaoston jäsenyys kohdassa "Hallinnoi jaostoihin ja ryhmiin kuulumistasi".

Voit liittyä muihinkin Tehyn jaostoihin tai verkostoihin. Jäsenyyksiä hallinnoit asiointipalvelussa. 

Jaoston jäsenenä voit verkostoitua kollegoiden kanssa, vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia sekä saada arvokasta vertaistukea saman alan ammattilaisilta.
Tehyläinen
Tehyläinen

Hoitaja syömässä

Tehyn jäseneksi

Olemme yhteisö, josta saat turvaa, mutta myös iloa ja energiaa. Luottamusmies ja Tehyn asiantuntijat auttavat sinua työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarvittaessa saat ilmaisen oikeusavun ja muut mahtavat jäsenedut, kuten työelämässä tarvittavat vakuutukset!

Hoitaja syömässä
Hoitaja kirjoittaa

Ammatillinen täydennyskoulutus

Terveydenhuollon ammattihenkilöllä on oikeus ja velvollisuus ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan. Lisäksi hänen on perehdyttävä ammattiansa koskeviin säännöksiin ja määräyksiin. Vastuu täydennyskoulutuksen mahdollistamisesta ja sen rahoittamisesta on pääosin työnantajalla.